معامله با چند اندیکاتور در فارکس

معامله با چند اندیکاتور در فارکس
خواندن این مطلب
5 دقیقه
زمان میبرد!

معامله با چند اندیکاتور در فارکس

معرفی چند اندیکاتور در فارکس

در این مقاله از آموزش فارکس به بررسی معامله با چند اندیکاتور در فارکس می پردازیم. همان طور که تا الان با سایت کندل همراه بوده اید متوجه شده اید، برخی از رایج‌ترین اندیکاتورهای نمودار چگونه کار می‌کنند.

بهتر از اینکه، اجازه دهید برخی از این اندیکاتور ها را ترکیب کنیم و ببینیم سیگنال های معاملاتی آنها چگونه منتشر می شود.

در یک دنیای عالی، می‌توانیم فقط یکی از این اندیکاتور ها را در نظر بگیریم و دقیقاً بر اساس آنچه آن اندیکاتور به ما می‌گوید معامله کنیم.

مشکل اینکه ما در یک دنیای کامل زندگی نمی کنیم و هر یک از این اندیکاتور ها دارای نقص هایی هستند.

به همین دلیل که بسیاری از معامله گران اندیکاتورهای مختلف را با هم ترکیب می کنند تا بتوانند یکدیگر را “پوشش” دهند.

معامله گران حرفه ای ممکن که 3 اندیکاتور مختلف داشته باشند و معامله نخواهند کرد مگر اینکه هر 3 اندیکاتور سیگنال یکسانی به آنها بدهد.

معامله با چند اندیکاتور در فارکس
 

ترکیب اندیکاتور Bollinger Bands و Stochastic

در این مثال اول، باندهای Bollinger و Stochastic را در نمودار 4 ساعته EUR / USD داریم. از آنجایی که به نظر می رسد بازار در حال تغییر یا حرکت به سمت راست است، بهتر است مراقب جهش بولینگر باشیم.

ترکیب اندیکاتور Bollinger Bands و Stochastic
ترکیب اندیکاتور Bollinger Bands و Stochastic

بررسی کنید که آن‌ها سیگنال‌های باندهای Bollinger و Stochastic چه سطحی را می‌فروشند. EUR / USD تا بالای باند صعود کرد که معمولاً به عنوان سطح مقاومت عمل می کند.

در همان زمان، استوکاستیک به منطقه اشباع خرید رسید، که نشان می دهد قیمت به زودی کاهش می یابد. و بعد چه اتفاقی افتاد؟

یورو / دلار آمریکا حدود 300 پیپ ریزش می کند و اگر این معامله را انجام می دادید، سود زیادی کسب می کردید.

بعداً، قیمت با قسمت پایین باند تماس پیدا کرد که معمولاً به عنوان سطح پشتیبانی عمل می کند.

این به این معنی که این جفت ارز می تواند از آنجا به بالا بپرد. با Stochastic در منطقه اشباع فروش، به این معنی که صعود نسبتا بالایی داشته باشیم. اگر آن معامله را انجام می دادید، حدود 400 پیپ می گرفتید! بد نیست!.

ترکیب اندیکاتور MACD و RSI

در اینجا مثال دیگری برای شما معامله گران فارکس میزنیم، این بار با RSI و MACD را باهم ترکیب می کنیم.

ترکیب اندیکاتور MACD و RSI
ترکیب اندیکاتور MACD و RSI

زمانی که RSI به منطقه اشباع خرید رسید و سیگنال فروش داد، MACD به زودی با یک متقاطع نزولی همراه شد که سیگنال فروش نیز هست. و همانطور که می بینید، قیمت از آنجا به سمت پایین حرکت کرد.

بعداً، RSI به منطقه اشباع فروش سقوط کرد و سیگنال خرید داد. چند ساعت بعد، MACD یک کراس اوور رو به بالا ایجاد کرد که سیگنال خرید نیز هست.

از آنجا، قیمت صعودی ثابت داشت. پیپ های بیشتر برای ما، خواهد داشت. احتمالاً در این مثال متوجه شده اید که RSI قبل از MACD سیگنال می دهد.

به دلیل ویژگی‌های مختلف و فرمول‌های خاص آن برای اندیکاتور های تکنیکالی، برخی زودتر سیگنال‌های اولیه می‌دهند در حالی که برخی دیگر کمی تأخیر دارند.

همانطور که به عنوان یک معامله گر به سفر خود ادامه می دهید، متوجه خواهید شد که کدام اندیکاتورها برای شما بهتر عمل می کنند.

می‌توانیم به شما بگوییم که ما استفاده از MACD، Stochastic و RSI را دوست داریم، اما ممکن است ترجیح دیگری داشته باشید.

هر معامله‌گری در بازار فارکس سعی می کند «ترکیب خاصی» از اندیکاتورها را بیابد که همیشه سیگنال‌های مناسب را به آنها بدهد، اما حقیقت این است که چنین چیزی وجود ندارد.

ما از شما می‌خواهیم که هر اندیکاتور را به تنهایی مطالعه کنید تا زمانی که گرایش‌های رفتار آن نسبت به حرکت قیمت را بدانید و سپس ترکیب خود را که درک می‌کنید و متناسب با سبک معاملاتی شما باشد، بیابید.

در ادامه، نمونه‌ای از سیستمی را به شما نشان خواهیم داد که شاخص‌های مختلف را ترکیب می‌کند تا به شما ایده دهد که چگونه می‌توانند مکمل یکدیگر باشند.

استراتژی ترکیب اندیکاتورهای MACD و RSI می تواند یکی از مهمترین ترکیب اندیکاتورهای قدرتمند و معتبر را شکل بدهد که برای انجام معاملات سودده و منطقی، مناسب به نظر می رسد.

در این ترکیب، هر دو اندیکاتور، اطلاعات مومنتوم حرکتی نمودار را مورد بررسی قرار می دهند. در اندیکاتور RSI، ما می توانیم به راحتی با در نظر گرفتن اعداد اندیکاتور، آگاهی خوبی نسبت به وضعیت اشباع خرید و یا اشباع فروش سهم به دست بیاوریم.

در این اندیکاتور اعداد بالای 70 نشان از اشباع خرید در سهم و اعداد پایین تر از 30 نشان از اشباع فروش سهم می دهد.

وقتی این فاکتور در ترکیب با MACD قرار می گیرد که نقش برجسته آن، تشخیص روند حرکتی سهم می باشد، به نوعی اعتبار تحلیل تکنیکال بالاتر می‌رود. اندیکاتور MACD می‌تواند به راحتی یک روند صعودی قوی و یا یک روند نزولی قوی را شناسایی کند.

این امر با بالا رفتن MACD، روند صعودی را نشان می دهد و با پایین بودن MACD، نزولی بودن روند را مشخص می نماید. اگر زمانی که RSI، اشباع فروش را نشان دهد و همزمان MACD افزایش یابد و خبر از صعودی شدن روند را بدهد، یک سیگنال خرید قدرتمند صادر می شود چراکه برای هر دو اندیکاتور هشداری مهم برای شروع یک روند مناسب، محسوب می شود.

برعکس این مورد هم امکان پذیر است زمانی که RSI، اشباع خرید را نشان می دهد و MACD شروع به کاهش می کند. در این شرایط به نوعی سیگنال فروش صادر می شود و باید با احتیاط حرکت کرد و در مواقعی سیو سود کرد چراکه هر لحظه احتمالی نزولی شدن روند و افزایش فروشندگان در سهم بالا می رود.

بنابراین وقتی این دو اندیکاتور مکمل هم عمل می کنند، ما می توانیم به تحلیل خود اعتبار بیشتری قائل شویم و از داده هایی که به ما می دهند به نحو احسن استفاده کنیم.

برای اینکه از مقالات آموزشی استفاده کنید، می توانید در بروکرهای معتبر ما که به طور کامل معرفی کرده ایم ثبت نام کنید.

بروکر آلپاری

بروکر لایت فایننس

بروکر stp trading

بروکر ارانته

بروکر nordfx

بروکر ifc

درباره نویسنده



نظرات کاربران



دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



دسته بندی مطالب

فهرست مطالب

تبلیغات