بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان 2024

کدام بروکر فارکس بهتر است؟

برای انتخاب بهترین بروکر فارکس، باید منابع رو بررسی کنین و نظرات کاربران رو مطالعه کنین. و اینکه بروکرتون حتماً مجوز و نظارت معتبر از مراجع مالی داشته باشه. هزینه‌ها و کارمزدهای معاملات رو مقایسه کنین و مطمئن بشین بروکر از یک پلتفرم قوی و پیشرفته برای معاملات استفاده میکنه. با توجه به این موارد، میتونین برای ارزیابی عملکرد بروکر، با سرمایه کوچک شروع کنین و چنانچه شرایط مناسب بود، سرمایه بیشتری رو به اون اختصاص بدین. این مقاله رو دنبال کن تا بتونی تشخیص بدی برای شما کدوم بروکر بهتره و در آخر چنانچه سؤال یا دیدگاهی داشتی حتماً با ما در میون بزار. 😉

بهترین بروکر فارکس

بروکر یعنی چی؟!

یکی از بزرگترین مشکلات کاربران جدید بازار فارکس ایران، اینه که نمیدونن بروکر مناسب و معتبر براشون کیه. بروکرا هم انواع مختلفی دارن، مثلاً بروکرهای سرمایه‌گذاری، املاک و مستغلات، یا بیمه. هر بروکری خدمات متفاوتی به مشتریاش ارائه میده. به طور کلی، بروکر واسطه‌ایه که بین دو طرف معامله فعالیت میکنه. در بازار فارکس، معامله بدون استفاده از خدمات بروکر غیرممکنه. همه تریدرها باید بروکری رو پیدا کنن که به نیازهاشون بخوره. بروکرها در واقع واسطه‌ای هستن که تریدرها رو با هم متصل میکنن و فعالیت خرید و فروش رو امکان‌پذیر میکنن.

انتخاب بروکر فارکس یه چالشه. وقتی با تعداد زیادی بروکر مواجه میشیم و هرکدوم سعی میکنن بیشتر مشتری جذب کنن، میشه یه چالش. تو ایران، با توجه به تحریم‌ها، بروکرهای معتبر درجه‌ی اول نمیتونن خدمات خوبی ارائه بدن. پس بررسی اعتبار و وضعیت بروکرها خیلی مهمه. انتخاب درست بهترین بروکر فارکس، قدمی مهم برای تبدیل شدن به یک تریدر موفقه. توی “سایت کندل” همه تلاشمون رو می‌کنیم که بروکرهارو بدون هیچ طرفداری بررسی کنیم که گزینش بروکر فارکس براتون راحت‌تر بشه.

بروکری چیست؟!

دوست عزیز، بروکر به اصطلاح یه واسطه است بین تو و فروشنده معامله. 😊فرض کن که دلت می‌خواد خونه ای بخری. حالا به جای اینکه خودت بری همه جا و خونه ها رو ببینی و با صاحب خونه مذاکره کنی، یه بروکر بهت کمک میکنه. اون با داشتن اطلاعات درست و دقیق، خونه‌هایی که با سلیقه و نیازهات همخونی دارن رو پیدا میکنه و با فروشنده مذاکره میکنه تا بهت خونه‌ی خوبی بده و توی همه مراحل معامله همراهته و کمک میکنه تا همه چیز درست پیش بره.

بروکرها تو زمینه‌های مختلفی کار میکنن. یعنی هر کدوم توی یه حوزه خاص. مثلاً بروکرهای مالی تو بازار سرمایه و سهام کمک میکنن که سهام و اوراق بهادار رو بخری و بفروشی. بروکرهای بیمه تو زمینه بیمه کمکت میکنن تا بیمه‌ مورد نیازت رو پیدا کنی و بخری. و بروکرهای املاک و مستغلات هم واسه پیدا کردن خونه و ملک کمکت میکنن. یعنی هر بروکر فارکس در حوزه خاصی کار میکنه و به مشتریاش کمک میکنه تا معاملاتشون رو انجام بدن. در کل، بروکرها واسطه‌ای در کنارتو هستن و بهت کمک میکنن تا معاملاتت رو به خوبی انجام بدی.

عملکرد بروکر در بازار فارکس

بروکر نقش مهمی در بازار فارکس داره. از طریق پلتفرم‌های معاملاتی مجازی، تراکنش‌های مالی رو بین معامله‌گران و بانک‌های مرکزی به اجرا میذارن. عملکردی که بروکر در بازار فارکس داره اینه که مثلاً دستورات خرید و فروش معامله‌گران رو اجرا میکنن یعنی باید قیمت‌ها و شرایط معاملات رو به دقت و به سرعت اجرا کنن. و همچنین، بهترین بروکر فارکس باید تسهیل کننده‌ی معاملات باشه و از ارائه‌ی دسترسی به بازار و حجم بزرگی از نقدینگی برخوردار باشه.

فرض کنین یک یورو در حال حاضر به قیمت 1325/1 دلار آمریکا معامله میشه. اگر بخوای یک یورو بخری، بروکر اونو به قیمت 1328/1 دلار آمریکا به تو میفروشه. در واقع، 3 پوینت بیشتر از قیمت فعلی میگیره. اما اگر بخوای یک یورو رو با همون قیمت جاری بفروشی، بروکر اونو با قیمت 1323/1 دلار آمریکا از تو می‌خره، یعنی دو پوینت کمتر.

قیمتی که بروکر برای خرید ارز پرداخت میکنه، “Bid” نامیده میشه و همواره 2 پوینت کمتر از قیمت جاریه. قیمتی که بروکر برای فروش ارز به تو میده، “Ask” نامیده میشه و معمولاً 3 پوینت بیشتر از قیمت جاریه. تو بازار جهانی فارکس، تفاوت بین Bid و Ask معمولاً 5 پوینت هست. از طرفی بروکرها به معامله‌گران پلتفرم‌های معاملاتی رو برای تحلیل وضعیت بازار و انجام معاملات ارائه میدن. این پلتفرم‌ها شامل نرم‌افزارهای کامپیوتری و تلفن همراه هست که به شما امکان معامله در بازار فارکس رو میده.

ارائه اطلاعات مربوط به بازار فارکس، تحلیل‌های بازار و اخبار مالی از وظایف دیگه بروکره. همچنین، اغلب بروکرها آموزش‌ها و منابع آموزشی هم برای افزایش دانش و مهارت کاربران ارائه میکنن. بروکر به شما امکان مدیریت حساب‌های معاملاتی رو هم میده. ینی میتونن حساب‌های استاندارد یا حساب‌های اسلامی ارائه کنن و خدماتی مثل اجرای معاملات خودکار (از جمله استفاده از ربات‌های معاملاتی)، نمایش حساب‌ها و گزارش‌های مالی رو فراهم کنن.

در انتخاب یک بروکر فارکس برای بازار فارکس، اعتماد و قابلیت اطمینان بسیار اهمیت داره. میتونین با مطالعه‌ی نظرات و بررسی‌های مستقل از سایر معامله‌گران و تحلیل‌های مربوط به بروکرها، درباره‌ی کیفیت خدمات، شرایط معاملاتی، پشتیبانی مشتریان و سیاست‌های امنیتی‌شون اطلاعات بیشتری کسب کنید. با انتخاب یک بروکر قابل اعتماد و با کیفیت، میتونین از تجربه‌ی بهتری در بازار فارکس برخوردارشین و با ااطمینان بیشتری معاملاتتون رو انجام بدین.

معیارهای انتخاب بروکر

قبل از انتخاب بهترین بروکر فارکس، باید بفهمیم وظایفش چیه. این کارگزاری‌ها تو بازار جهانی مختلفن و هر کدوم وظایف متفاوتی دارن. یه کارگزار، خدمات نامحدود فارکس رو ارائه میده که میتونه همه کارهات رو انجام بده. معاملاتت رو ثبت کنه، سفارشات خرید و فروشت رو پردازش کنه و اطلاعات مهم رو بهت برسونه. البته، چون خدمات بیشتری ارائه میده، کارمزد بیشتری هم میگیره.

از طرفی، بروکرهایی هم هستن با خدمات محدود که فقط در ثبت سفارشاتت دست به کار میشن. و مورد سوم کارگزار واسطه  (IB) هست که خدمات همه جانبه‌ای مثل خدمات کارگزاری نامحدود رو بهت ارائه میده. سفارشاتت رو ثبت میکنه، محدوده‌های ضرر و سود رو برات تنظیم میکنه، اطلاعات خبری مهم رو بهت میده و دسترسیت رو به بازار جهانی باز میکنه. حالا که وظایف یک بروکر رو میشناسیم، بیاین به نکاتی نگاه کنیم که میتونه تو انتخاب یک بروکر خوب بهت کمک کنه. برای انتخاب یک بروکر مناسب، باید به چند معیار مهم توجه داشته باشین. البته، این معیارها ممکنه بسته به نیازها و ترجیحات شخصی شما متفاوت باشه.

  1. یکی این معیارها روند معاملات هست. شما باید در نظر داشته باشین که بروکر انتخابیتون دارای پلتفرم معاملاتی قابل اعتماد و قابلیت اجرای سریع معاملات باشه و بررسی کنین که آیا بروکر فارکس امکاناتی مثل سفارشات معلق (Pending Orders)، استاپ لیمیت (Stop Limit)  و استاپ لاس (Stop Loss) رو فراهم میکنه یا نه.
  2. دومین مورد انواع حساب‌هایی هست که بروکر ارائه میده. مثلا ممکنه شما بخواین حساب مینی (Mini Account) با مقدار سرمایه کمتر بازکنین یا با حساب دمو کارکنین یا حتی با حساب اسلامی (Islamic Account) بدون سواپ مدنظرتون باشه. پس باید این نکته رو هم توجه داشته باشین.
  3. همچنین هزینه‌های مرتبط با معاملات هم نکته مهمیه. بعضی بروکرها کمیسیون زیادی از شما میگیرن (کمیسیون چیه؟؟! با ثبت هر سفارش خرید و فروش توسط معامله‌گر، یه مبلغی به عنوان کارمزد معامله به بروکر میرسه این میتونه درآمدی براشون باشه) پس، مقایسه کنین بین بروکرها و همچنین بین انواع حساب‌هایی که ارائه میشه، ببینین حداقل واریزی، اسپرد معاملات، حداکثر لوریج و استاپ اوت چطوریه!
  4. نکته چهارم برای تعیین بهترین بروکر فارکس،پشتیبانی مشتریان هست مخصوصاً پشتیبانی فارسی زبان. یک بروکر با پشتیبانی قوی میتونه به شما در طول مسیر کمک کنه. بررسی کنین که آیا این بروکر فارکس از طریق تماس تلفنی، چت آنلاین یا ایمیل در دسترسه یا نه و کیفیت و نحوه پاسخگویی‌شون چطور هست.
  5. اعتبار و امنیت بروکر! حتماً مطمئن بشین که بروکرتون از روش‌های امنیتی مؤثری برای حفاظت از اطلاعات شما استفاده میکنه. ببینین آیا دارای گواهینامه‌ها و لایسنس‌های مربوطه هست و اطلاعاتتون به صورت رمزنگاری شده انتقال پیدا میکنن یا نه.
  6. بعضی از بروکرها میتونن دسترسی به بعضی نمادهای معاملاتی خاص رو ارائه ندن. در انتخاب بروکر فارکس ببینین چه نمادهایی رو ارائه میدن و نمادهایی که شما قصد دارید با اونها معامله کنین تو لیستشون وجود داره یا نه.

این موارد فقط چند معیار اصلی بودن که باید حتما در نظر بگیرین. قبل از انتخاب بهترین بروکر فارکس، بهتره تحقیق و بررسی کافی انجام بدین و نظرات و تجربیات کاربران دیگه رو هم جویا بشین تا تصمیم بهتری بگیرین. امیدواریم که این توضیحات براتون مفید باشه!

بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان 2024

کندل در این مقاله، به سؤالاتی که ممکنه برای برخی از کاربران ایرانی درخصوص بهترین بروکر فارکس برای ایران پیش بیاد، پرداخته. برخی از سایت‌ها رو حتما دیدین که تیترهایی مثل «نمایندگان بروکر در ایران» یا «فهرست بروکرهای ایرانی» منتشر میکنن که حقیقت نداره. برخی از این بروکرها، هرچند در حوزه فارکس فعالیت میکنن، اما نمایندگی رسمی تو ایران ندارن و دفاترشون خارج از ایرانه.

در زمان بررسی بروکرهای ایرانی، باید توجه داشت که این بروکرها شعبات کارگزار اصلی هستند و تیم‌های فارسی زبان برای ایرانی‌ها فعالیت میکنن. وبسایت کندل برای شما لیستی از بروکرهای خوب برای تریدرهای ایرانی با شرح مختصری از نحوه فعالیت این بروکرها بعلاوه لینک ثبت نامشون رو معرفی میکنه تا بهتر بتونین بروکر رو انتخاب کنین و مقایسه بهتری داشته باشین.

لیست بهترین بروکرهای بازار فارکس در سایت کندل | آپدیت 2024

بروکر آلپاری

آلپاری یک بروکر فارکس معروف تو بازار فارکسه که از سال ۱۹۹۸ شروع به کار کرده. آلپاری قوانین و مجوزهای لازم رو در خیلی از کشورها مثل سنت‌پینسبرگ، بریتیش ورجین آیلند و موریشیوس رعایت و تحت نظارت قرار میده. آلپاری به مشتریاش فرصت میده که تو بازارهای مختلف معامله کنن، از جمله بازار ارز، سهام، اندیس‌ها و کالاها. آلپاری بیش از ۲۵۰ دارایی CFD (فارکس، فلزات گرانبها، سهام و شاخص‌ها) ارائه میده همچنین، انواع حسابارو برای نیازای مختلف مشتریاش در اختیارشون قرار میده، مثل حسابای میکرو، استاندارد و ECNو ECN پرو.  و البته هر حسابی ویژگی‌ها و شرایط معاملاتی متفاوتی داره.

بروکر آلپاری ابزارهای معاملاتی متنوعی هم داره، مثل پلتفرم معاملاتی متاتریدر 4 و 5 که باهاشون میتونی آنلاین معامله کنی. همچنین، برنامه‌های موبایلی هم داره که میتونی به راحتی و سریع به حسابای معاملاتیت دسترسی پیدا کنی. این بروکر تو بخش آموزش و منابع آموزشی هم فعالیت زیادی داره. به مشتریاش اجازه میده تا به آموزش‌های آنلاین، مقالات تحلیلی، ویدئوهای آموزشی و وبینارها دسترسی پیدا کنن تا تو فرایند یادگیری و بهبود مهارت‌های معاملاتی کمک بگیرن.

با توجه به سابقه‌ی طولانی و قابل اعتمادی که آلپاری داره، میشه گفت که یکی از بروکرای قابل اعتماد و معتبر تو بازار فارکسه. با این حال، قبل از هر چیزی، بهتره با شرایط و قوانین آلپاری آشنا بشی و تحقیقاتتو انجام بدی. آلپاری، بهترین بروکر فارکس هست که بیش از ۲۰ سال در ارائه خدمات بروکری تجربه داره. حتی با اینکه بعضی از شعبه‌ها مثل آمریکا، انگلیس و نیوزیلند ورشکست شدن، ولی شعبه مرکزی این بروکر فارکس تو روسیه‌ست و داره کار میکنه و تعداد مشتری‌های ایرانیش هم زیاده.

بروکر لایت فایننس

لایت فایننس، یکی از اولین بروکرهای بازار ارز است که حداقل موجودی لازم برای باز افتتاح حساب رو به 1 دلار کاهش داده. این تغییر باعث جذب توجه بیشتر مخصوصا در کشورهای اسلامی شده و حساب‌های اسلامی بدون بهره و سوآپ برای تمامی نمادهای معاملاتی فراهم شده. با کاهش 60 تا 70 درصدی اسپردها، لایت فایننس در حال حاضر، یکی از بهترین بروکرها در این زمینه شناخته میشه.

بروکر لایت فایننس دومین بروکر با بیشترین تعداد کاربران ایرانی در ایران رو داره. پلتفرم تحت وب لایت فایننس بسیار شبیه به تریدینگ ویو هست که یکی از ویژگی‌های جذاب این بروکره.  علاوه بر این، بروکر لایت فایننس نقاط قوت و ضعف مشخصی داره؛ نقاط قوت مثل کاهش حداقل موجودی برای افتتاح حساب، ارائه حساب اسلامی بدون بهره و ارائه پلتفرم تحت وب مشابه تریدینگ ویو و نقاط ضعف هم مربوط به اسپردهاست که قبلا خیلی زیاد بودن. اما الان با توجه به کاهش اسپردها و تغییر سیاست‌ها، میشه گفت این بروکر به جایگاه قوی‌تری در صنعت بروکری رسیده.

بروکر STP Trading

بروکر STP Trading یکی از بهترین بروکرهای بازار فارکس و تازه تأسیس هست که دفتر مرکزی اون در سنت لوشیا و شعبات مختلف اون در کشورهای دیگه از جمله افغانستان، عراق، آذربایجان، ترکیه و دوبی فعالیت دارن. این بروکر دارای رگولاتوری معتبر هست و  از چهار نوع حساب NDD برای معاملات پیشرفته خودش استفاده میکنه.

با داشتن پشتیبانی فارسی، این بروکر خدماتش رو به ایرانیان هم ارائه میده و از زبان‌های فارسی، عربی، و انگلیسی برای ارتباط با مشتریان استفاده میکنه.

پلتفرم معاملاتی استفاده شده توسط این بروکر، متاتریدر ۵ هست که یک پلتفرم محبوب در صنعت معاملات آنلاینه! با اینکه بروکر STP تازه تأسیسه ولی دارای ویژگی‌های جذابی مثل پشتیبانی چندزبانه، تنوع حساب‌های NDD و محیط معاملاتی پیشرفته هست.

بروکر اس تی پی تریدینگ به ایرانیان این امکان رو میده تا با یک بروکر با تجربه و با امکانات و شرایط نسبتاً قوی، تو بازارهای مالی معامله کنن.

بروکر ICM Brokers

بروکر ICM brokers یکی دیگه از بروکرهایی هست که در این سال‌های اخیر جایی رو برای خودش در بین بروکرهای فعال در ایران باز کرده. این بروکر بهترین کارگزار جهانی فارکس برای سال 2023 توسط سایت ForexDailyInfo.com که یک منبع مشهور برای اخبارو بررسى بازار فاركس هست شناخته شده!

آی سی ام بروکرز در پورت ویلا وانوئاتو تأسیس شده و یک دفتر برای رسیدگی به امور مشتریان در دبی داره و به مشتریانش از ۲۰ کشور جهان خدمات ارائه میده.

بروکر ICMBrokers حدود ۱7 ساله که فعالیت داره و به کاربرانی از کشورهای مختلف از جمله ایرانیان خدمات خودش رو ارائه میده. همچنین این بروکر 3 نوع حساب معاملاتی استاندارد، پرایم و کریپتو ارائه میکنه. (این بروکر رو با بروکر ICM Capital اشتباه نگیرین!!)

نحوه افتتاح حساب و ثبت نام رو به همراه لینک اصلی ICM Brokers در لینک زیر خدمتتون ارائه کردیم.

بروکر AUS Global

بروکر AUS Global یکی دیگه از بروکرهای بزرگ و برجسته در سطح بین المللی هست که تحت حمایت AUS Group قرار داره و در راستای ارائه بهترین و حرفه‌ای ترین خدمات به معامله‌گران و کاربران فعالیت میکنه! دفاتر نمایندگی این بروکر، در ونکوور، لندن، ترکیه، قبرس، دبی، شیسل، موریس، تایلند، مالزی، ملبورن، وانواتو و ولینگتون قرار دارن و اسپانسر رسمی تیم فوتبال رئال بتیس در لالیگا اسپانیا هم هستن!🤞⚽

بروکر ای یو اس گلوبال از سال 2003 تأسیس شده اما از 2022 شروع به فعالیت کرده و تحت نام AUSFOREX بوده که در حال حاضر زیر مجموعه‌ی AUS Global هست.

امکان معامله بیش از 200 نماد معاملاتی در این بروکر فراهمه! در این بروکر، امکان خرید و فروش طیف گسترده‌ای از نمادهای معاملاتی شامل بیش از 60 جفت ارز، بیش از 15 کالا و انرژی، بیش از 15 سهام شرکت‌های جهانی و غیره رو برای مشتریان مهیاست.

بروکر ای یو اس گلوبال، به مشتریان ایرانی هم ارائه خدمات داره! برای بررسی بیشتر انواع حساب‌ها و ثبت نام در بروکر ای یو اس گلوبال از طریق لینک زیر 👇به صفحه بروکر متصل شین.

بروکر IFC Markets

IFC Markets یک شرکت کارگزاری آنلاینه که در زمینه معاملات مالی فعالیت میکنه. این بروکر فارکس به مشتریانش امکان معاملات در انواع بازارها اعم از فارکس (ارزهای خارجی)، کالاها، شاخص‌ها، اوراق بهادار و کریپتوکارنسی رو فراهم میکنه.

همچنین از پلتفرم محبوب MetaTrader 4 و MetaTrader 5 برای ارائه خدمات معاملاتی خودش استفاده میکنه. این پلتفرم‌ها جزو محبوب‌ترین و قدرتمندترین پلتفرم‌های معاملاتی در بازار فارکس هستن.

بروکر ifc انواع حساب‌های معاملاتی رو ارائه میده، از جمله حساب‌های استاندارد و ECN. شرایط معاملاتی شامل اسپرد (Spread)، لوریج (Leverage)، و سایر موارد مرتبط با معاملات که بسته به نوع حساب متفاوت هستن.
این بروکر پشتیبانی آنلاین و تلفنی برای کاربران ایرانی نیز فراهم کرده و علاوه بر این موراد،مانند هر بروکر دیگه‌ای، شرایط خاص و محدودیت‌هایی رو برای معاملات داره. بنابراین، قبل از شروع به معامله، مهمه که شرایط و مقررات بروکر ifc رو به دقت مطالعه کنین.

بروکر ارانته

توصیه می‌کنیم اگر قصد دارین در بازار فارکس فعالیت کنین، بروکر ارانته رو هم حتما در نظر بگیرین. این بروکر از جدیدترین بروکرهای بازار فارکس در ایرانه که فعالیتش از سال 2018 و از سال 2020 در ایران شروع شده و تونسته در مدت چند ماه گذشته بیش از 30 هزار تریدر ایرانی را جذب کند. بررسی‌ها نشون میده که ارانته در آینده نزدیک میتونه یکی از بروکرهای معتبر و محبوب ایران باشه.

بروکر ارانته تحت نظر سازمان نظارتی CySec (کمیسیون اوراق بهادار قبرس) و FSA (سازمان خدمات مالی جزایر بریتانیا) هست و اسپردهای خوبی برای جفت ارزها ارائه میده و برای طلا، بیت‌کوین و ارزهای رمزنگاری شده دیگه هم اسپردها کمترشده و ارزهای رمزنگاری جدیدی اضافه شده. وبسایت رسمی ارانته، پشتیبانی و خدمات مشتریان فارسی هم داره و امکان معامله جفت ارزها، سهام شرکت‌های بزرگ جهان، شاخص‌های بورس، نفت، طلا و ارزهای رمزنگاری شده را فراهم میکنه. با توجه به توانایی و عملکرد فعلی، این بروکر میتونه در آینده روشن در ایران، یکی از بروکرهای برجسته و جزو بهترین بروکر فارکس باشه.

بروکر نورد اف ایکس

بروکر نورد اف ایکس با بیش از 14 سال تجربه فعالیت و تنظیمات رسمی CySec و VFSA، از بروکرهاییه که اونقدری در ایران شناخته نشده. اما ورود تیم پشتیبان فارسی زبان، در حال حاضر شرایط رو برای این بروکر بهتر کرده. از مزایایی که این بروکر فارکس داره داشتن حساب با اسپرد ثابت چهار رقمی، حساب اسلامی بدون محدودیت و حساب پس‌انداز با سود سالیانه تا 30 درصد هست. ولی ما این بروکر رو بعنوان بهترین بروکر برای ایرانیان معرفی نمیکنیم.

بروکر ویندزور

بروکر ویندزور یکی از بزرگترین بانک‌های سرمایه‌گذاری و مشاوره مالی در جهانه. این بروکر فارکس در سال 1987 تأسیس شد و مقر اصلی آن در شهر نیویورک قرار داره. این شرکت از طریق شبکه‌های مستقیم و مجازی خود، خدمات مالی رو به مشتریان خصوصی و مؤسساتی در سراسر جهان ارائه میده.

بروکر ویندزور به عنوان یکی از بزرگترین بروکرهای مالی در صنعت مالی و سرمایه‌گذاری شناخته میشه. این بروکر، از طریق پلتفرم‌های الکترونیکی خود، به مشتریان امکان میده تا به صورت آنلاین و در زمان واقعی در بازار سرمایه فعالیت کنن. همچنین، بروکر ویندزور خدمات مشاوره‌ای مالی و سرمایه‌گذاری برای مشتریانش در زمینه‌های مختلف ارائه میده. این شرکت به عنوان عضوی از بورس اوراق بهادار نیویورک و بورس سنگاپور عمل میکنه و در بازارهای مالی جهانی حضور داره.

با توجه به سابقه طولانی بیش از 30 سال و محبوبیت بروکر ویندزور، این شرکت به عنوان یکی از شرکت‌های بروکری برتر در صنعت مالی شناخته میشه. فعالیت‌های بروکر ویندزور شامل خدماتی نظیر معاملات بورسی، معاملات بازارهای مالی مختلف، مدیریت سرمایه، مشاوره مالی و سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف اقتصادی است.

بروکر ویندزور به عنوان یک نمونه برجسته از شرکت‌های بروکری مالی در جهان، تاریخچه غنی و فعالیت‌های گسترده‌ای در صنعت مالی داره. این بروکر فارکس با تأکید بر ارائه خدمات با کیفیت، تکنولوژی پیشرفته و تجربه کاربری برتر، موفق به جذب مشتریانی از سراسر جهان شده. بروکر ویندزور مناسب تریدرهاییه که قصد معامله با یک بروکر با سابقه و قدیمی رو دارن ولی اگر تریدر کوتاه مدت هستین ویندزور نمیتونه بهترین بروکر فارکس برای شما باشه.

بروکر فیبوگروپ

فیبوگروپ یک شرکت بروکری معروف فارکسه که خدمات مالی و معاملاتی رو به مشتریان سراسر جهان ارائه میده. شرکت فیبوگروپ در سال 2010 تأسیس شد و مکان اصلی اون در نیکوزیای قبرس قرار داره. بعنوان یکی از شرکت‌های بروکری معتبر، فیبوگروپ از تکنولوژی پیشرفته و سیستم‌های معاملاتی قوی استفاده میکنه. این شرکت از پلتفرم معاملاتی مشهور متاتریدر4 (MetaTrader 4) بهره می‌بره که قابلیت‌ها و امکانات زیادی رو برای معامله‌گران فراهم میکنه.

فیبوگروپ به عنوان یک شرکت بین‌المللی، مجوزهای لازم رو از سازمان‌ها و نهادهای مالی مختلف در سراسر جهان دریافت کرده. این بروکر تحت نظارتCySEC  (کمیسیون بورس و اوراق بهادار قبرس) هست که یکی از نهادهای نظارتی برتر در بازارهای مالیه. علاوه بر این، فیبوگروپ عضو سازمان اتحادیه بانک‌ها (UBA) هم هست. بروکر فیبوگروپ به مشتریانش خدمات متنوعی ارائه میده ازجمله؛ معاملات در بازارهای مالی مختلف از جمله فارکس (ارزهای خارجی)، کالاها (مانند نفت و طلا) و شاخص‌های سهام. همچنین، مشتریان میتونن از انواع مختلف حساب‌های معاملاتی مثل حساب‌های اسلامی، حساب‌های پم (مدیریت حساب‌های چندگانه) و حساب‌های ECN (شبکه الکترونیکی مرکزی) بهره‌مند بشن.

فیبوگروپ با توجه به تاریخچه و تجربه خود، به عنوان یکی از بهترین بروکر فارکس در صنعت مالی شناخته میشه و تلاش میکنه تا با ارائه خدمات با کیفیت و شفافیت در روابط با مشتریان، رضایت و اعتمادشون رو جلب کنه.

بروکر آمارکتس

آمارکتس، یکی از بهترین شرکت‌ها برای معاملات فارکس تو ایرانه. همیشه از تریدرهاش حمایت می‌کنه و حساب کاربراشونو تا ۲۰ هزار یورو بیمه می‌کنه. این خاصیت باعث میشه تریدرها با آرومی بیشتر معامله کنن و بیشترین سود رو از هر تراکنش ببرن.

با اینکه تیم پشتیبانیش خیلی قویه و به زبان فارسی هم پاسخگویی میکنن، آمارکتس میتونه بهترین انتخاب برای تریدرها باشه. خیلی از نمادها رو هم میشه توی اینجا معامله کرد، پس همه نیازها رو برآورده می‌کنه. یعنی اگه دنبال یه بروکر فارکس خوبی میگردی، آمارکتس یه گزینه عالیه. خصوصا برای اونایی که دوست دارن پشتیبانی خوبی داشته باشن و از تخفیفات معاملاتی لذت ببرن.

بروکر HYCM

بروکر  HYCM یکی از قدیمی‌ترین بروکرهاست که در سال 1977 تأسیس شده و بیش از 40 سال در این صنعت تجربه داره. این بروکر از بین بروکرهایی که با ایران همکاری میکنن، کمترین تعداد رگوله‌ها رو داره. بروکر   HYCM تحت نظارت FCA ، (مرکز تنظیم مالیاتی انگلستان)، CySEC  (کمیسیون بورس و اوراق بهادار قبرس)، DIFC  (مرکز مالی دبی) و CIMA (کمیسیون سرویس‌های مالی جزایر کیمن) فعالیت میکنه. این بروکر فارکس شرایط معاملاتی متوسطی داره و تیم پشتیبانی فارسی زبان هم داره اما به اندازه کافی قوی نیست.

بروکر usgfx

بروکر USGFX یکی دیگه از بروکرهایی هست که با ایرانیان ارائه کار میکنه. اصالتاً،USGFX  یک شرکت استرالیاییه، اگرچه به علت مشکلات قانونی مجبور شد از استرالیا دست بکشه. USGFX توسط FCA انگلستان تنظیم و نظارت میشه و امکان معامله بر روی 60 نماد معاملاتی از جمله طلا، نفت و شاخص داوجونز رو برای شما فراهم میکنه.

در USGFX، شما از یک تیم پشتیبانی فوق‌العاده و همیشه پاسخگو به زبان فارسی لذت می‌برید. اسپردها در حساب VIP که به مشتریان ایرانی با سرمایه‌ی فقط 250 دلار ارائه میشه، مناسب و رقابتی هستن. همچنین،USGFX  حساب‌های میکرو و حساب‌های اسلامی بدون محدودیت را ارائه میده و از طریق صرافی بیت شارژ امکان شارژ و برداشت آنلاین فراهمه و تنها مشکلی که برای این بروکر هست، عدم امکان معامله در سهامه. اما چندان بعنوان بهترین بروکر فارکس شناخته نمیشه.

بهترین بروکر فارکس برای اسکالپ

اسکالپ در فارکس چیست؟! اسکالپ (Scalping) یک روش معامله‌گری در بازارهای مالیه که برای کسب سود از تغییرات کوچک قیمت استفاده میکنه. تو اسکالپ، معاملات کوتاه مدت و با حجم بالا انجام میشن و معامله‌گر دنبال بهره‌برداری از نوسانات کوچک قیمت در بازه‌های زمانی کوتاه هست. مثلاً، معامله‌گر سعی میکنه با سرعت بالا وارد و خارج از موقعیت‌ها بشه تا از نوسانات کوچک قیمت بهره‌برداری کنه.

در اسکالپ، زمان خیلی مهمه و معامله‌گران سعی میکنن معاملاتشون رو تو زمان کمتری انجام بدن و سود سریع رو به دست بیارن. این روش معامله‌گری نیازمند استفاده از یک بروکر فارکس هست که بتونه سفارشات سریع و با قابلیت اجرای سریع رو بپذیره و اجرا کنه. همچنین، هزینه‌های معامله هم برای اسکالپ خیلی مهمه، چون برای کسب سود از تغییرات کوچک قیمت، هزینه‌های تراکنش باید حداقل باشه و اسپردها هم باید کمترین مقدار ممکن رو داشته باشن. پس بهترین بروکر فارکس برای اسکالپ، باید امکانات زیر رو داشته باشه:

  1. اجرای سریع سفارشات: بروکر باید بتونه سریعاً سفارشات با حجم بالا و در زمان کمتر اجرا کنه. سرعت اجرا و اجرای دقیق سفارشات خیلی مهمه.
  2. هزینه‌های تراکنش کم: هزینه‌های معامله شامل کمیسیون و اسپرد باید حداقل باشن. هزینه‌های بالا ممکنه تأثیر منفی بر سود اسکالپر داشته باشن.
  3. پلتفرم معاملاتی پیشرفته: بروکر باید یه پلتفرم معاملاتی قوی ارائه بده که امکانات مورد نیاز برای اسکالپ رو فراهم کنه، مثل نمودارهای زمانی دقیق، ابزارهای تحلیلی قوی، امکان اتصال به الگوریتم‌ها و ربات‌های معاملاتی و قابلیت سفارشات فوری.
  4. پشتیبانی و خدمات مشتریان: بروکر باید پشتیبانی با کیفیت بالا و خدمات مشتریان حرفه‌ای ارائه بده تا معامله‌گران بتونن در صورت نیاز به راهنمایی و پاسخگویی سریع بهشون وصل بشن.

همچنین، قبل از انتخاب بهترین بروکر فارکس برای اسکالپ، بهتره نظرات و تجربیات معامله‌گران دیگه رو بررسی کنین و از منابع قابل اعتماد استفاده کنین تا بتونین بهترین بروکر رو برای نیازهایتون در اسکالپ پیدا کنین. برای روش اسکالپ بروکرهای آلپاری، لایت فایننس، اس تی پی تریدینگ و ویندزور پیشنهاد میشن. اگه اسکالپر هستین و با بروکر لایت فایننس کار میکنین پیشنهاد میشه مقاله بهترین حساب بروکر لایت فایننس برای اسکالپ رو مطالعه کنین.

بهترین بروکر برای معاملات طلا

طلا بسیار گزینه محبوب، امن و ارزشمندی شناخته میشه. به خاطر بازار نامطلوب فارکس و ارزهای دیجیتال، و همینطور عوامل سیاسی و اقتصادی، افراد به سمت سرمایه‌گذاری توی طلا جذب میشن. قبلاً، برخی افراد به خاطر ناپایداری بازار، به سرمایه‌گذاری توی طلا پناه میبردن. ولی خرید طلا مشکلاتی مثل نامناسب بودن برای حمل و احتمال سرقت داره، پس بعضی آدما تمایل دارن تو سهام و قراردادهای تفاضلی (CFD) طلا سرمایه‌گذاری کنن.

ارزش طلا به طور نسبتاً پایداره، ولی به خاطر محبوبیت و استفاده ازش به عنوان یه سرمایه‌گذاری مطمئن، ممکنه تغییرات بیشتری نسبت به چیزای دیگه داشته باشه. آموزش روند طلا میتونه بهت در معاملات طلا و انتخاب بهترین بروکر فارکس برای معامله توی طلا کمک کنه.

درمورد سرمایه‌گذاری طلا، اولین گزینه، خرید شمش و سکه فیزیکی است که برای سرمایه‌گذاران بلندمدت مناسبه. در این رویکرد، سرمایه‌گذاران باید هزینه‌های ذخیره‌سازی و امنیت رو در نظر بگیرن. اما توصیه میشه طلا رو تو خونه نگهداری نکنن. دومین گزینه،ETF  (صندوق تبادله‌پذیر) ها هستن. برای سرمایه‌گذارانی که به رویکرد سرمایه‌گذاری غیرفعال علاقه دارند،ETF ها مورد استفاده قرار می‌گیرن. در این رویکرد، طلای فیزیکی در انبارهای تأییدشده ذخیره میشه، اما سرمایه‌گذاران ETF به دنبال قرار گرفتن در مسیر حرکت قیمت طلا و مزایای پوشش دهی هستن. در این حالت، سرمایه‌گذاران مالکیت مستقیم طلا رو ندارن و معاملات ETF در ساعات کاری عادی بورس اوراق بهادار انجام میشه.

سومین گزینه، سرمایه‌گذاری در سهام معدن طلاست که یک گزینه غیرمستقیم محسوب میشه و بیشترین ریسک رو داره. در این رویکرد، هرچند پتانسیل سود زیادی وجود داره، اما هیچ تضمینی وجود نداره که شرکت‌های استخراج طلا منابع جدید رو کشف کنن یا سودشون رو افزایش بدن. سرمایه‌گذاری در شرکت‌های معدن طلا پیچیده‌تر از بررسی قیمت طلاست و برای معامله‌گران خرده‌فروشی مناسب نیست.

توی بازار فارکس، هر بروکر فارکس میتونه معاملات طلا رو انجام بده و بیشترین طلا به صورت جفت ارزی XAU/USD در پلتفرم‌های معاملاتی موجوده. روند معامله طلا مثل جفت ارزهای دیگه‌ست، اما باید توجه کنین که اسپرد (spread) برای جفت ارز XAU/USD نسبت به بقیه جفت‌ها توی بازار فارکس بیشتره و بروکر عموماً اهرم کاری رو کاهش میده. همچنین، معامله‌گران باید نوسانات زیادی که توی معاملات طلا رخ میده رو در نظر بگیرن.

با اینکه بیشتر جفت‌های ارزی حدوداً 100 تا 200 پیپ در روز حرکت میکنن، طلا میتونه توی شرایط سخت به بیش از 10,000 پیپ در روز حرکت کنه و به راحتی از 2,500 پیپ در روز عبور کنه. طلا به عنوان یه وسیله محافظتی اصلی برای بروکر و تریدرهای حرفه‌ای توی بازار فارکس استفاده میشه. بروکرهای آلپاری و ویندزور گزینه‌های خوبی برای معاملات طلا هستن.

مقدار سرمایه مورد نیاز برای شروع معامله

بروکر فارکس چیست

برای شروع معاملات در بازار فارکس،  دقیقاً چقدر پول لازمه؟! درواقع این به وضعیت مالیت، اهدافت تو معاملات و همچنین ریسک پذیر بودنت بستگی داره. مثلاً یه تازه کار میتونه با حداقل 100 دلار شروع کنه، اما کسایی که حرفه‌ای ترن، ممکنه حساب‌های بزرگتری داشته باشن. یک بروکر فارکس قراردادهای مختلفی رو ارائه میده، که میتونی اندازه معامله‌ات رو براساسشون تنظیم کنی. این تصمیم نشون میده که چقدر ریسک میخوای بپذیری تا به سود برسی. میتونی با استفاده از یه حساب معاملاتی با سرمایه کم، تو فارکس معامله کنی و استراتژی‌های معاملاتیت رو با حداقل 100 دلار آزمایش کنی.

این روش، ریسکت رو محدود میکنه، ولی به همراهش سود هم محدوده. معامله با مقدار کمی سرمایه، بهت اجازه میده که روش سرمایه‌گذاری جدیدی رو تست کنی یا به تازه واردها کمک کنی تا استراتژی‌های معاملاتی رو یاد بگیرن. در آخر هم برای حساب واقعی معاملاتیت، باید یه روش قابل اعتماد برای واریز و برداشت پول انتخاب کنی. با توجه به بازار جهانی و تنوع ارزها، استفاده از سرویس‌هایی مثل PayPal برای پشتیبانی مالی حساب فارکسی خیلی معموله.

کلاهبرداری بروکر

شفافیت مالی تو بروکراژ واقعاً مهمه. بروکرهای کلاهبردار خیلی وقتا رفتار مشکوکی از خودشون نشون میدن. یه بروکر خوب باید دارایی مشتریارو بیمه کنه و حق نگهداری حسابای مشتریا رو نداشته باشه. همچنین باید اطلاعاتی مثل تعداد مشتریا، کمیسیون، اسپرد، درآمد و دارایی‌های مشتریا رو به شکل روشن و شفاف بهت نشون بده.

وقتی می‌خوای تو سایت یه بروکر فارکس ثبت نام کنی، حتماً بررسی کن کهURL  سایت رو درست وارد کردی. چون بعضی سایتا صفحات مشابهی با صفحه اصلی یه بروکر معتبر درست میکنن و ممکنه کاربرا به اشتباه تو سایت کلاهبردار عضو بشن و پول بذارن. بعد از مدتی سایت کاملاً بسته میشه و دارایی‌های مشتریا از بین میره. پس برای جلوگیری از این نوع تقلب، خیلی مهمه که همیشه آدرس سایت بروکر رو چک کنی و از سایتای تقلبی دوری کنی.

اخیراً کلاهبرداری‌های بروکرها تو جهان کم شده. مردم با بروکرها آشنا شدن و به خاطر اطلاعات کافی، کمتر ریسک سرمایه‌شون رو با بروکرهای غیرمعتبر و کلاهبردار می‌کنن. ولی خب، ایران یه جورایی استثناست. کلاهبرداری بروکرها تو اینجا هنوز هم اتفاق می‌افته و به خاطر کنترل ناکافی، بروکرهای کلاهبردار سعی می‌کنن افراد تازه وارد رو فریب بدن و سود ببرن. اینو بدونین که بهترین بروکر فارکس در دنیا خدماتشون رو به ایرانیا ارائه نمیدن. ولی بروکرهای قابل اعتماد و با تجربه‌ای هستن که امکان ثبت‌نام ایرانی‌ها رو فراهم کردن و ایرانیا می‌تونن توشون سرمایه‌گذاری کنن و معامله کنن.

وقتی میخواین تو یه بروکر فارکس ثبت نام کنین، باید خیلی مواظب باشین و هیچ وقت تو بروکرهایی که ایرانیا رو تحریم میکنن و حساب‌های ایرانی رو مسدود میکنن، ثبت نام نکنین. بروکرها با صرافی‌های ارز دیجیتال تفاوتای اساسی دارن. تو بعضی صرافی‌های ارز دیجیتال، حتی اگه آی‌پی و سرورتون رو تغییر بدید، احراز هویت اجباری نیست و شاید نتونن ایرانی بودنتون رو تشخیص بدن.

تو همه بروکرهای با اعتبار، احراز هویت کاربران اجباریه. تو این زمینه، شرکت‌ها و افرادی وجود دارن که به عنوان بروکرهای کلاهبردار شناخته شدن. این افراد یا شرکت‌ها، سایتی مشابه بروکرهای تحریم شده می‌سازن و میگن میتونن کاربران ایرانی رو تو اونجا ثبت نام کنن. اونا مدارک لازم برای احراز هویت رو از مشتریا جمع‌آوری میکنن و با جعل سند یا ارسال مدارک تقلبی به بروکر، سعی میکنن احراز هویت رو تأیید کنن. باید مواظب باشید که اگه کلاهبرداریشون فاش بشه و جعل اسنادشون کشف بشه، بروکر فارکس حساب شما رو مسدود میکنه و دسترسی به پولتون رو از دست میدید. این نوع بروکرهای کلاهبردار تو ایران بیشتر دیده میشن.

چجوری میتونیم بروکرهای کلاهبردار رو تشخیص بدیم؟! دو تا نکته خیلی مهم داریم که باید بهشون توجه کنین. اولاً، حواستون باشه که بروکرهای خوب و معتبر باید قوانین و مقررات رسمی رو رعایت کنن. یعنی باید مجوز رگولاتوری فارکس رو داشته باشن و عملاً توی کلاهبرداری مصرفه‌کاری نکنن. اینا تحت نظارت سازمان‌های رگولاتوری هستن و فعالیت‌هاشون رو توی این سازمان‌ها نظارت میکنن. مخصوصاً اون بروکرهایی که دارایی مشتریا رو توی بانک‌های معتبر دنیا نگه میدارن.

حساب‌های مشتریا هم جداگانه از دارایی‌های خودشون نگهداری میشن. یعنی وقتی می‌خواین بروکر فارکس را انتخاب کنید، حتماً به وضعیت رگولاتوریش توجه کنین. نکته دوم اینه که مدت زمانی که این بروکر خدماتش رو به مشتریا ارائه میده رو بررسی کنین. این دو نکته خیلی بهتون کمک میکنن تا بتونین بهترین بروکر فارکس رو پیدا کنین.

بروکر رگوله چیه

بروکرهای رگوله (معامله‌گران قانونی) به بروکرهایی گفته میشه که لایسنس یا مجوزهای لازم برای فعالیت قانونی رو دریافت کردن و تحت نظر نهادهای دولتی قرار دارن. در واقع، این بروکرها از مقررات خاصی پیروی میکنن و فعالیت قانونی و قابل اعتمادی دارن. بروکرهای رگوله معمولاً به عنوان واسطه‌گران بین سرمایه‌گذاران و بازارهای مالی عمل میکنن و میتونن در معاملات اوراق بهادار، ارزهای خارجی، کالاها و سایر ابزارهای مالی مشغول به فعالیت باشن.

یعنی مثلا اگه یک بروکر تو آمریکا ثبت شده باشه، ممکنه هیچ مجوز رسمی رگولاتوری نداشته باشه. یعنی اینکه ثبت شدن بروکر فارکس در یک کشور خاص نشونه‌ی اعتبار و قانونی بودنش نیست. بعضی از کارگزاری‌ها، هرچند ثبت شدن، اما کلاهبردار هستن و مجوز رسمی رگولاتوری معتبری ندارن. به طور کلی، هر رگوله‌ای که ملزم به رعایت شرایط سازمان مبارزه با پول‌شویی باشه، نمیتونه تو ایران فعالیت کنه. پس بهترین بروکر فارکس برای کاربران ایرانی، بروکریه که برخی رگوله‌هارو نداشته باشه. لیست بروکرهای رگوله شده رو حتمااااا بررسی کنین.

واریز و برداشت وجه بروکر های فارکس

در نظر داشته باشین که بعضی بروکرها تنها امکان واریز و برداشت وجه ریالی رو پشتیبانی میکنن و روش‌هایی مثل وب‌مانی را پشتیبانی نمیکنن مثل بروکر STP. بنابراین، بهتره از بروکرهایی استفاده کنین که خدماتشون رو به ایران ارائه میدن.

همچنین، باید مطمئن بشین که بروکر انتخابی برای واریز و برداشت وجه، کارمزدی دریافت نمیکنه. برای این منظور، میتونین از درگاه‌های پی‌پال، مسترکارت، ویزاکارت و نتلر استفاده کنین. و یا با استفاده از وب‌مانی و پرفکت‌مانی میتونین واریز و برداشت رو انجام بدین. البتههه وب‌مانی و پرفکت‌مانی برای واریز و برداشت وجه کارمزد زیادی دریافت میکنن، اما برای کاربران ایرانی که معمولاً با مشکلات انتقال وجه در سراسر جهان مواجهن، میتونن گزینه‌های مناسبی باشن.

تفاوت صرافی و بروکر

بروکر و صرافی، هردو مؤسسات مالی هستن که در زمینه بازار ارز، ارزهای دیجیتال و سایر ابزارهای مالی فعالیت میکنن ولی از لحاظ عملکرد، محصولات و خدماتی که ارائه میدن، و همچنین نوع معاملاتی که انجام میدن، تفاوت‌هایی دارن.

بروکر فارکس و صرافی دو مفهوم کاملاً متفاوت در زمینه مالی و ارزی هستن. بروکرها در واقع نقش واسطه رو بین خریداران و فروشندگان در بازارهای مالی بازی میکنن. اونها به مشتریاشون کمک می‌کنن تا تو بازارهای مثل بورس، فارکس (تبادل ارز)، بیت کوین و سایر بازارهای این دست، معاملات خودشون رو انجام بدن. وظایف بروکرها شامل ارائه مشاوره درباره سرمایه‌گذاری، اجرای سفارشات، ارائه اطلاعات بازار و نظارت بر حساب‌های مشتریاشونه.

اما صرافی یه جور بازاره که برای خرید و فروش ارزها و رمزارزها استفاده میشه. تو صرافی، مشتریا میتونن با هم ارزهای مختلف رو تبادل کنن. صرافی‌ها میتونن به دو شکل متفاوت عمل کنن: صرافی مرکزی و صرافی غیرمرکزی. تو صرافی مرکزی، خود صرافی به عنوان واسطه بین خریداران و فروشندگان عمل می‌کنه و همچنین حساب‌ها و معاملات رو مدیریت میکنه. اما تو صرافی غیرمرکزی، معاملات بین خریداران و فروشندگان بطورمستقیم و بدون دخالت صرافی انجام میشن.

بنابراین، تفاوت اصلی بین بروکر و صرافی اینه که بروکر در بازارهای مالی نقش واسطه رو بازی میکنه و مشتری رو در سرمایه‌گذاری و معاملات مالی راهنمایی میکنه و کمک میکنه تا تصمیمات بهتری درباره سرمایه‌گذاری‌ها بگیرین. از طرف دیگه، صرافی‌ها یه بازار برای خرید و فروش ارزها و رمزارزها هستن و به مشتریا اجازه میدن که به صورت مستقیم با هم معامله کنن.

مراحل شروع معامله در بازار فارکس بعد از انتخاب بروکر

بعد از انتخاب بهترین بروکر فارکس، باید ثبت ‌نام کنین و هویتتون رو تأیید کنین و بعد از اتمام همه مراحل افتتاح حساب، باید مدارکتون رو بفرستین تا حسابتون تأیید بشه. برای جلوگیری از پول‌شویی، بروکرها فقط زمانی خدماتشون رو به شما ارائه میدن که تصویر واقعی مدارک رو ارسال کرده باشین و اون مدارک با اطلاعاتی که در ثبت ‌نام دادین همخوانی داشته باشه.

بعضی از بروکرها میتونن حتی بدون ارسال مدارک، بهتون اجازه معامله بدن. اما برای برداشت پول یا سودت، بازم حتما باید مدارکتون رو بفرستین تا حسابتون تأیید و فعال بشه. بروکرها روش‌های مشابهی برای احراز هویت دارن و اگه یه بار در یه بروکر حساب باز کنی، این فرآیند رو یاد می‌گیری.

بروکرهایی که با ایران کار میکنن، معمولاً تصویر کارت ملی و شناسنامه یا گذرنامه رو برای احراز هویت قبول میکنن. در صورت لزوم، ممکنه ازت ترجمه مدارک بخوان، ولی معمولاً میتونی از بخش انگلیسی پاسپورتت استفاده کنی. جزئیات دیگه احراز هویت شامل تصویری برای تأیید آدرست هست. معمولاً یه قبض خدماتی مثل آب، گاز، برق و غیره کافیه؛ قبضی که آدرست رو داخلش نوشتن و نباید بیش از ۶ ماه از تاریخ صدورش گذشته باشه. اگه قبض خدماتی در دسترس نیست، میتونی از بانک چاپ حسابت که آدرست رو داره، دریافت کنی و تصویرش رو به بروکر بفرستی. ولی به طور کلی بروکر این مورد رو خیلی سخت‌گیر نمیگیره.

بروکرها از انواع نرم افزارهای معاملاتی مختلفی استفاده میکنن که بعد از ایجاد حساب، با این پلتفرم‌ها میتونین تحلیل‌ها، بررسی‌ها و معاملات خودتون رو انجام بدین. بیشتر بروکرها از نرم افزار MetaTrader استفاده میکنن متاتریدر یکی از بهترین نرم افزارهای تحلیل بازار فارکسه که برای معاملات ارزی استفاده میشه. تو این نرم افزار از زبان برنامه‌نویسی MetaQuotes Language 4 استفاده شده که تمامی امکانات مورد نیاز برای معاملات ارزی رو داره. میتونین قیمت‌ها، نمودارها رو ببینین و آخرین اخبار رو دریافت کنین و از نوسانات واقعی قیمت ارزها آگاه باشید. نرم افزار متاتریدر واقعاً یک نرم افزار برتره.

برای شروع معامله، باید مبلغی رو واریز کنین به حساب بروکر که می‌تونین از روش‌های مختلفی مثل پرداخت ریالی، تتری، وبمانی یا پرفکت مانی مستر/ویزا کارت این کارو انجام بدین. خیلی از ایرانیا فکر میکنن که چون بازار فارکس بین‌المللیه و ایران تحریم بانکی داره، نمیتونن باهاش راحت معامله کنن. ولی اینطور نیست چون معاملات تو بازار فارکس انجام میشه و به راحتی میتونین پولتون رو از حساب فارکس به روش‌های معمول مثل انتقال بانکی، انتقال به کیف پول و از طریق وبمانی برداشت کنین.

و اما اگه در معاملات فارکس تازه وارد هستین، اول حساب آزمایشی (دمو) رو امتحان کنین برای معامله تا تجربه کسب کنین و سیستمی که سودآوری داره رو پیدا کنین. بعدش می‌تونین از حسابهای واقعی برای کار استفاده کنین. این نکته یکی از مهمترین نکات در معامله‌گریه پس بدون آموزش و تمرین، به هیچ بازار معاملاتی وارد نشو.

تفاوت بین Broker و Brokerage

” Broker ” و “Brokerage” در زبان فارسی، به معنای کارگزاری هستن اما در زبان انگلیسی، این دو عبارت تفاوت‌هایی باهم دارن، بروکر (Broker) یا دلال، فرد یا شرکتیه که نقش واسطه‌ در معاملات مالی و فرایند انتقال دارایی‌ و مالیات داره. درواقع بروکر به مشتریان پیشنهاداتی برای خرید یا فروش دارایی‌های مالی میده و تراکنش‌های معاملاتی رو اجرا میکنه. بروکر عموماً در بورس‌ها و بازارهای مالی فعالیت داره و میتونه برای خرید و فروش انواع دارایی‌ها مانند سهام و ارزها مورد استفاده قرار بگیره. هدف بروکر فارکس ایجاد ارتباط میان خریداران و فروشندگان، فراهم کردن اطلاعات لازم و کمک به انجام معاملات هست.

اما کارگزاری  (Brokerage) یعنی فعالیت یک شرکت یا مؤسسه به عنوان بروکر که میتونه شامل فرایند ارائه خدمات مالی، خرید و فروش دارایی‌های مالی، مشاوره سرمایه‌گذاری، تحلیل بازار و … باشه. بروکریج ممکنه با معامله‌گران مستقل کار کنه و یا به عنوان بخشی از یک شرکت مالی بزرگتر فعالیت داشته باشه. به طور خلاصه، بروکر فرد یا شرکتیه که به عنوان واسطه در معاملات مالی عمل میکنه، در حالی که بروکریج به فعالیت و خدمات یک شرکت یا مؤسسه در زمینه مالی و سرمایه‌گذاری اشاره داره.

بونوس بروکر فارکس

بونوس فارکس چیست و نحوه دریافتش چطوریه؟! بعضی از بروکرها وقتی شما حساب باز میکنین، بهتون هدیه میدن. مثلاً اگه با ۱۰۰۰ دلار حساب باز کنی و بروکر فارکس بونوس ۴۰ درصد بهت بده، تو ۴۰۰ دلار بونوس میگیری و سرمایه‌ات به ۱۴۰۰ دلار میرسه. انتخاب بهترین بروکر فارکس با بونوس اولیه میتونه به سرمایه‌ات کمک کنه. این بونوس اولیه که بروکر فارکس میده، معمولاً برای جذب مشتریان جدیده.

ولی قبل از انتخاب بروکر، حتماً باید شرایط و مقررات بونوس رو دقیقاً بررسی کنی و مطمئن شی که شرایط دریافت و استفاده از بونوس با نیازها و استراتژی‌هات متناسبه و همراه با مزیت‌های دیگه‌ای هم هست. همچنین، بیشتر بروکرها الزامات خاصی برای برداشت بونوس‌ها دارن که ممکنه بخوای تعدادی معامله خاص انجام بدی یا به حجم معاملات خاصی برسی تا بونوس بهت داده بشه. پس بهتره قبل از انتخاب بروکر، شرایط بونوس رو دقیقاً بررسی کنی و اطلاعات کاملی درباره‌ش داشته باشی تا در آینده مشکلی پیش نیاد.

پلتفرم‌های معاملاتی

پلتفرم‌های معاملاتی متداول که بروکرها بیشتر ازشون استفاده میکنن، عبارتند از:

  1. متاتریدر4 که یکی از پرطرفدارترین پلتفرم‌های معاملاتیه. دارای قابلیت‌های پیشرفته‌ای مثل نمودارهای تنظیم‌پذیر، اجرای سریع معاملات، اسکریپت‌ها، مشاوران کارگزاری و امکانات مدیریت ریسکه.
  2. متاتریدر5 نسل بعدی پلتفرم MTهست. همچنان از قابلیت‌های شبیه به MT4 استفاده میکنه، ولی امکانات و ویژگی‌های پیشرفته‌تری مثل معاملات با بورس، اجرای معاملات بازارهای مختلف و برنامه‌نویسی سفارشی داره.
  3. CTrader یک پلتفرم پیشرفته و محبوبه که برخی بروکرها اونو به عنوان جایگزینی برای MT4 و MT5 معرفی کردن و ازش استفاده میکنن. دارای رابط کاربری دوستانه، نمودارهای پیشرفته، اجرای سریع معاملات، الگوریتم‌های پیشرفته و ابزارهای متنوع مدیریت ریسکه.
  4. نینجا تریدر یکی دیگه از پلتفرم‌های محبوب در صنعت معاملات، به ویژه در معاملات بازار سهام و فیوچرها. دارای امکانات گسترده‌ای مثل نمودارهای پیشرفته، اجرای سریع معاملات، آموزش استراتژی‌ها و قابلیت برنامه‌نویسی سفارشیه.

البته اینا فقط نمونه‌ای از پلتفرم‌های معاملاتی معمول هستن و هر بروکر ممکنه پلتفرم خاص خودش رو داشته باشه یا از یکی از پلتفرم‌های معتبر موجود استفاده کنه. انتخاب پلتفرم مناسب به نیازها و سبک معامله‌گر بستگی داره.

📚جمع بندی نهایی از زبون کندل

پس بروکر یا کارگزار، واسطه‌ایه که معاملات مختلف رو به مشتریان نشون میده و سفارش‌های خرید و فروششون رو اجرا میکنه. برای معامله توی بازار فارکس، کافیه یه بروکر فارکس معتبر پیدا کنین و به راحتی با دلار پول در بیارین. بروکرهای معرفی شده در مقاله رو به طور مجزا در لینک‌های زیر کامل توضیح دادیم و ویژگی هایی مثل میزان کمیسیون معاملاتی، اسپرد، میزان کال مارجین و …که برای هر بروکر فرق میکنه رو بیان کردیم. میشه بعنوان نتیجه کلی و شخصی تیم کندل گفت، بهترین بروکر فارکس که در حال حاضر که با ایرانیان کار میکنن، بروکر آلپاری، ویندزور و لایت فایننس هست.

بهرحال چنانچه قصد شروع معاملات رو دارین ابتدا تک تک مقالات آموزشی و نحوه ثبت نام در بروکرها رو مطالعه کنین و ویژگی‌های دقیق هر بروکر را بررسی کنین و بعد بهترین بروکر فارکس رو جهت سرمایه گذاری و معامله انتخاب کنین.

بروکر چیست
5/5

نظرات کاربران



دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط